ROIboosting >> Keynote-speeches

Het ROIboosting-concept is voor velen een ‘kapstok’ waaraan men bestaande modellen en bedrijfstructuren kan ophangen en verbeteren. Het organiseren van een Keynote-speech (30 minuten tot 2 uur) omtrent dit onderwerp is dan ook voor vele verenigingen en businessclubs een belangrijke meerwaarde die zij hun leden kunnen bieden.

U kunt Chris Cotteleer boeken als keynote spreker op uw bijeenkomst, congres of vergadering.

Diverse organisaties, bedrijven en universiteiten in binnen en buitenland deden reeds een beroep op hem als spreker. Intussen groeide hij uit tot één van de meest gevraagde sprekers en brengt als expert diverse topics over sales, leiderschap, teamworking, management, enz.

Zijn jarenlange ervaring, kennis en speciale stijl van spreken/presentaties geven, maken van hem de ideale partner voor uw event of vergadering.

Zijn nieuwste geesteskind ROIboosting is een antwoord op de vele uitdagingen van vandaag. Het concept dat hij ontwikkelde om via leer, denk en doeprocessen bedrijven en organisaties te helpen om hun rendabiliteit ‘gigantisch’ te verhogen is een aanrader voor iedere organisatie.

In zijn bekende no-nonsense stijl, dynamisch, met humor en verhalen brengt hij een lezing met de 9 basisprincipes van ROIboosting. U kunt kennismaken met een ‘kristallisatie’ van méér dan 25 jaar ervaring.

De deelnemers krijgen de principes om aan de slag te gaan en mits toepassing, ook opmerkelijke betere resultaten behalen in minder tijd en met minder energie.

Talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits.

 

Screen_Shot_2016-01-14_at_14.00_.12_1.png

ROIboosting en ProSales bvba
Italiƫlei 114
B-2000 Antwerpen

info@roiboostingacademy.com
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x