ROIboosting >> Oprichter Chris Cotteleer

Chris Cotteleer is voor vele mensen en bedrijven een inspiratiebron. Zijn ‘pakkende’ seminars zijn er op gericht de rendabiliteit van mensen, bedrijven en organisaties een sterke ‘boost’ in de juiste richting te geven. Het ROIboosting-concept is een kristallisatie van 25 jaar internationale training en coaching-ervaring.

Chris Cotteleer als ervaren ROIbooster

De voorbije decennia heeft Chris het genoegen gehad om samen te werken met Top-bedrijven, Top-managers en Top-sporters. Telkens bleken dezelfde strategiën en principes van toepassing voor het verbeteren van hun resultaten. Het coachen van potentieel, strategie en gedrevenheid was een ‘winnende formule’ om resultaat te verzekeren. Deze verzameling van coaching-methodieken heeft hij ‘gedoopt’ als het ROIboosting-concept. Door het zelf LEVEN (Walk Your Talk) van deze ROIboosting-materie beleeft Chris een leven op grote hoogte met alle VRUCHTEN die daar bij horen zoals: overschot van tijd, geld en energie voor zichzelf, voor zijn echtgenote en voor zijn kinderen, alsook voor het opzetten en/of ondersteunen van diverse charity-projecten over gans de wereld en om af en toe rond de tafel zitten met interessante mensen, leerrijk pratend over gemeenschappelijke interesses. Hierdoor kan Chris de GEZONDHEID en de BALANS in zijn leven waarborgen en heeft hij de tijd om TANGO te dansen, ultra’s en trails te lopen, te REIZEN en uitstapjes te maken met zijn echtgenote achterop de Vespa, genietend van leuke (gezonde)restaurant- en cultuur-stops en steeds met boeken en laptop in de koffer om continu te kunnen LEREN en bijscholen. Chris ervaart een sterk gevoel van DANKBAARHEID om op deze manier als een bron van INSPIRATIE in het leven van zovele cursisten te kunnen staan (en met gepaste trots hun resultaten vanuit het toepassen van de ROIboosting-principes kan waarnemen).

Chris Cotteleer als ervaren Coach

Chris is een internationale Company Coach en Sales Trainer. Seminar-deelnemers uit Japan, de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Scandinavië en zoveel andere landen dragen hem op handen omdat hij hen de vaardigheden aanleert om topresultaten te behalen.  Bedrijfsleiders uit de KMO-wereld vinden in Chris de externe support die nodig is om het bedrijf te doen doorgroeien naar een volgend level. Chris traint o.a. bedrijven als SONY, Johnson & Johnson, Caterpilar, Poggenpohl, SieMatic, Belgacom, Securitas en vele anderen.  Verder is er een ellenlange lijst van KMO’s die bereid waren te investeren in hun mensen en in de toekomst van hun bedrijf teneinde hun investeringen in mensen, showrooms, handelsbeurzen en marketing-acties beter te zien renderen.

Chris Cotteleer als ervaren Achiever

Chris houdt ervan om ook in zijn privéleven grote doelen voorop te stellen en deze te bereiken. Dit geeft hem als coach en trainer de mogelijkheid om deze avonturen als metafoor en als inspiratiebron te gebruiken voor de deelnemers aan de seminars. Chris beklimt in elk continent de hoogste bergen en gaat uitdagingen aan zoals hardloopwedstrijden van meer dan 100 km, zowel in de broeiende hitte van de Sahara als bij extreme onder-nul-temperaturen op de Zuidpool.  Voor zijn  26/2-project liep Chris 26 marathons over de hele wereld in twee jaar tijd. Met dit project verzamelde hij meer dan €26.200 voor ‘Het Krauwelenhof’, een levensschooltje voor andersvalide kinderen.  Het toepassen van de ROIboosting-technieken op een ‘personal level’ geeft Chris de kracht en de energie om dergelijke projecten tot een goed einde te brengen.

ROIboosting en ProSales bvba
Italiƫlei 114
B-2000 Antwerpen

info@roiboostingacademy.com
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x