ROIboosting >> Upcoming Events

Via interessante, humoristische en vooral inspirerende seminars, van one-to-one coaching tot grote groepen, zorgen wij voor een verandering in het denken van mensen. Een beïnvloeding die zich manifesteert in een duidelijk merkbare gedragsverandering die zich op haar beurt dan weer reflecteert in een merkelijk betere Return On Investment (ROIboosting), zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak.

Via al dan niet gepersonaliseerde instructieve videofragmenten, audioboeken, handouts, perfect getimede herinneringsmails en overig ondersteunend leermateriaal zoals boeken- en filmlijstjes en overtuigings- en gedragsrichtlijnen, krijgt deze gedrags- en attitudeverandering een blijvend karakter en wordt de in de seminars overgebrachte kennis, een permanente en direct inzetbare knowhow.

Open Seminars

Open seminars bieden de mogelijkheid aan individuen of kleine teams om met een minimum investering, kennis te maken met deze erg interessante ROIboosting-materie.

De deelnemers aan deze, door ons Support Team georganiseerde, seminars komen uit erg uiteenlopende sectoren waardoor de leer-intensiteit en de mogelijkheid om te ‘netwerken’ bijkomende voordelen zijn t.o.v. In-company seminars.

Screen_Shot_2016-01-14_at_14.15_.25_.png

Company Coaching

In-company seminars gaan door voor groepen van 5 tot honderden medewerkers. Het meest voorkomend zijn groepen van 20 à 25 personen. Deze medewerkers, klanten, dealers, etc. hebben het voordeel een coaching-programma te volgen waarbij de modules gepersonaliseerd worden naar de 'branche' (het merk) of het product (de service) van de organiserende klant.

Screen_Shot_2016-01-14_at_14.14_.17_.png

Spreken in het openbaar

De referentie om te leren "Spreken in het openbaar" en Professionele Presentaties te geven met ROI (Return On Investment).

"Spreken in het openbaar", voor veel mensen nog steeds de nummer één angst. Dit hoeft niet zo te zijn. Iedereen die dit echt wilt kan de kennis verwerven, de technieken en vaardigheden eigen maken om succesvol en met plezier een uitstekende speech te geven. Ook hoe een professionele presentaties geven komt in deze training aan bod. Een tweedaagse training gegeven door twee ervaren sprekers en trainers-coaches.

Screen_Shot_2016-01-14_at_14.14_.45_.png

Sales BootCamp voor Hoge-Prijs-Retail verkopers

Start het voorjaar met hernieuwde energie en gewapend met bruikbare kennis. Van een account manager naar een 'Top Account Manager'. Door middel van intensieve training en coaching, rollenspelen met professionele acteurs.

Voor Account Managers en Key Account Managers die actief zijn in een Hoge-Prijs-Retail omgeving en hun sales resultaten willen verdubbelen.

Screen_Shot_2016-01-14_at_14.15_.01_.png

 Sales voor B2C verkopers, 3 daags seminar

Top Verkopers: onderscheiden zich van hun collega-verkopers doordat zij vlot en soepel klanten kunnen overtuigen om voor hun bedrijf te kiezen, om met hun bedrijf zaken te doen.  Zij kunnen klanten (en hun interne team) motiveren en empatisch beïnvloeden.
Zij hebben een duidelijke, maar toch flexibele structuur waarbinnen zij elk gesprek kunnen sturen naar een samenwerking wat resulteert in een hoog omzetcijfer.
Top Verkopers verkopen dan ook meer omzet aan meer klanten en overstijgen niet enkel hun collega’s, maar ook hun ‘vroegere zelf’. 

Ben je op zoek naar informatie, kennis, nieuwe stategieën en knowhow om ook jouw resultaten te verbeteren en die 'Targets' van het najaar te bereiken? Verkoopstechnieken: anno 2016.

Screen_Shot_2016-01-14_at_14.14_.45_.png

 

ROIboosting en ProSales bvba
Italiƫlei 114
B-2000 Antwerpen

info@roiboostingacademy.com
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x