Open Seminars

Dit 1-dag seminar is specifiek gericht naar ondernemers en leidinggevenden

Wie als CEO, zaakvoerder, manager, team-leider of afdelingsverantwoordelijke zijn bedrijf en TEAM wil coachen naar resultaat zal hier zijn gading vinden. Door het optimaliseren van Potentieel, Strategie en Gedrevenheid in 3 krachtige coaching-etappes kan eenieder na het volgen van deze 1-daagse training de ROIboosting-principes integreren binnen zijn bedrijfscontext. ‘Result is the name of the game’ en je ganse team aansturen om resultaatgericht te denken (en vervolgens ‘doen’) leer je op deze specifieke ROIboosting seminardag.

 

Screen_Shot_2016-01-14_at_17.12_.58_.png

 

Winnende bedrijven

  • Winnende bedrijven zijn bedrijven die het ‘potentieel van hun medewerkers volledig ingezet krijgen en zo ten volle kunnen benutten.
  • Winnende bedrijven hebben betere strategieën om de markt te veroveren en klanten spontaan te laten kiezen voor hun bedrijf.
  • Winnende bedrijven hebben een ‘drive’ of gedrevenheid die de verliezende collega’s missen.
  • Winnende bedrijven kennen en gebruiken de ‘Geheimen’ van succesvolle bedrijven.

Als zaakvoerder of leidinggevende, van je bedrijf een ‘winnend’ bedrijf maken vraagt een specifieke aanpak. Het is geen onoverkomelijke ‘rocket science’, maar basis-principes die eenieder zich eigen kan maken.

Deze principes toegepast in een team- of bedrijfscontext, maar ook op ‘persoonlijk’ level, geeft een enorme ‘boost’ aan de rendabiliteit. Wie rendabel is, kan met met minder tijd, geld en middelen een merkelijk beter resultaat behalen.

ROIboosting concept

Een coaching-aanpak om binnen een bedrijf een optimalisatie te bekomen van de thema’s:

  • Potentieel
  • Strategie
  • Gedrevenheid

Door deze 3 thema’s telkens in 3 coachings-stappen aan te pakken, krijgt elk thema een gigantische ‘boost’.

Bent u een ondernemer of als zaakvoerder een slaaf binnen het bedrijf? Wenst u uw bedrijf en uzelf in een snel tempo rendabeler te maken?

Waarom zou u deelnemen?

Omdat ‘tijd’ gelijk staat aan ‘geld’ en ook weer aan ‘energie’, en onze tijd hier op aarde beperkt is, is het ‘wijs’ om hier zo rendabel mogelijk mee om te gaan. Wie deelneemt aan een ROIboosting-seminar zal zijn persoonlijke-, maar ook zijn bedrijfs- rendabiliteit gevoelig kunnen verbeteren. Dit op zich maakt het deelnemen één van de beste investeringen van uw tijd en geld in dit lopende boekjaar.

Wat kan het me ‘opbrengen’ als ik nu deelneem?

De ROIboosting-principes zijn strategieën die snel veranderingen op gedragsniveau genereren. Anders denken is anders doen. In een steeds sneller veranderende markt zijn nieuwe strategieën om beter te anticiperen op verandering een waardevolle ‘opbrengst’.

Wat kan het me ‘kosten’ als ik nu niet deelneem?

Wie blijft doen wat hij altijd gedaan heeft, zal in een steeds veranderende markt zelfs niet meer krijgen wat hij vroeger kreeg. Maar steeds minder, … Bedrijven die niet open staan voor nieuwe ideeën, nieuwe strategieën en een ‘coachende’ manier van omgaan met hun medewerkers, zullen binnen enkele jaren mogelijk niet meer bestaan, …

Stel uzelf zeker de vraag: Wil ik mijn bedrijf wel succesvoller maken?

Nieuwe datum voor een open seminar voorjaar 2018 volgt nog…

Dit seminar kan ook ‘Binnen uw bedrijf’ worden gegeven, vraag meer info via het contactformulier.

Inbegrepen in het seminar/training

  • Handboek
  • Het ‘bestseller’ boek van Chris Cotteleer: 'Neem uw leven in eigen handen' (waarde €19,95)
  • Het nieuwe sales boek: 'Verkoop of Verdwijn' (waarde €49,95) 

Wie is de seminarleader/trainer?

Chris Cotteleer is reeds meer dan 25 jaar bedrijfscoach, waarvan de voorbije 20 jaar ook internationaal actief. Zijn ervaringen, zowel in kleine als in grote ondernemingen, heeft hij gekristalliseerd in ‘het ROIboosting concept’. De meest effectieve en efficiënte raadgevingen, samengevat in 9 ROIboosting-principes geven Ondernemers, CEO’s, Managers, Leidinggevenden, enz … hands-on materiaal om dadelijk mee aan de slag te gaan.

Chris is een internationale Company Coach en Sales Trainer. Verkopers uit Japan, de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Scandinavië en zoveel andere landen dragen hem op handen omdat hij hen de vaardigheden aanleert om topresultaten te behalen.

Bedrijfsleiders en zaakvoerders uit de KMO-wereld vinden in Chris de externe support die nodig is om het bedrijf te doen doorgroeien naar een volgend level. Chris traint bedrijven als Securitas, Caterpillar, Poggenpohl, Manitou e.a., alsook KMO’s die bereid zijn te investeren in hun mensen en in de toekomst van hun bedrijf.

De ‘presentatie-stijl’ van Chris is inspirerend en meeslepend. Zijn training/coaching-sessies zijn voor de deelnemers een verfrissing in hun denken.

‘Na een training/coachingsessie van Chris kan je weer bergen verzetten’, is een veel gehoorde uitspraak van seminar-deelnemers.

ROIboosting en ProSales bvba
Italiëlei 114
B-2000 Antwerpen

info@roiboostingacademy.com
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x