Verkoop: 1 dag afsluittechnieken en objectiebehandeling. Contacteer ons voor de juiste datum


En NU, na de beursdeelname:...?

                                                        

 Sales 1 dag training

Kan uw salesteam vlot,
soepel en zacht afsluiten?

 

Afsluiten of een voorstel 'concreet' maken is een eigenschap die vandaag de dag als een noodzakelijke job-skill kan gezien worden voor elke verkoper of verkoopster die werkzaam is in een concurrentiële omgeving.

Zonder het concreet maken van je voorstel zullen klanten gaan 'shoppen' met jouw ideeën en elders kopen, dikwijls zelfs een mindere kwaliteit.
Eens je vlot een afsluitvraag kan stellen krijg je automatisch meer en meer te maken met 'aankoopaarzelingen' van klanten.
Een 'nadenken' een 'te duur' of 'vergelijken' zijn voorbeelden van 'aankoopaarzelingen' waar elke verkoper in eender welke sector of branche mee te maken krijgt.
Veel verkopers zouden wel 'willen' afsluiten en objecties behandelen, maar hebben geen idee hoe ze dit succesvol moeten aanpakken.

Als u en of uw sales-medewerkers deze belangrijke vaardigheid op 1 dag kunnen leren kennen is dat waarschijnlijk uw beste investering van het huidige boekjaar.

Practitioner in Sales 1-day-seminar:
Afsluittechnieken & Objectiebehandeling.

Nog te veel verkopers:               
- Benaderen klanten als een verkoper, niet uit een oprechte interesse in de persoon, noden en wensen.
- Zijn ‘aanbieders’: ze bieden aan, schrijven offertes en sturen de klant naar huis zonder te proberen om VANDAAG de deal rond te krijgen.
- Weten niet hoe om te gaan met objecties zoals ‘te duur’, ‘prijs vergelijken’, ‘nadenken’.
- Hebben moeite om zichzelf blijvend te motiveren, hun klanten te motiveren. 

Top Verkopers: onderscheiden zich van hun collega-verkopers doordat zij vlot en soepel klanten kunnen overtuigen om voor hun bedrijf te kiezen, om met hun bedrijf zaken te doen.  Zij kunnen klanten (en hun interne team) motiveren en empatisch beïnvloeden.
Zij hebben een duidelijke, maar toch flexibele structuur waarbinnen zij elk gesprek kunnen sturen naar een samenwerking wat resulteert in een hoog omzetcijfer.
Top Verkopers verkopen dan ook meer omzet aan meer klanten en overstijgen niet enkel hun collega’s, maar ook hun ‘vroegere zelf’. 

Ben je op zoek naar informatie, kennis, nieuwe stategieën en knowhow om ook jouw resultaten te verbeteren en die 'Targets' van het voorjaar te bereiken? Verkoopstechnieken: anno 2017.

Thema’s:

  • Closing (Afsluittechnieken): Concritiseren van de verkoop. Afsluiten is zelfs voor ervaren verkopers een heikel thema. In deze module leert u afsluiten op verschillende manieren en vooral op een wijze die ‘smooth’ en vlot overkomt bij uw klanten. 
  • Objectiebehandeling: Omgaan met 'aankoopaarzelingen'. Objecties als ‘nadenken’ en ‘te duur’ komen in elke branche voor. Hiermee leren omgaan hoort bij de job-skills van elke verkoper. Voor een Top-verkoper begint de werkelijke verkoop pas nadat de eerste objective op tafel komt.

 

Deelname prijs, voor 1 dag: 695 € excl.btw

ProSales is KMO-portefeuille-erkend, 40% van deze betaling kan via KMO-portefeuille subsidie geregeld worden, uw investering is dan slechts 417 €.
 
Vanaf de derde deelnemer van hetzelfde bedrijf geniet u van extra: 20% korting!

Inbegrepen in deze prijs: 

- 1 dag training- coaching van Chris Cotteleer, van 10u tot 18u
- Lunch, breaks, dranken en snacks zijn voor onze rekening
- De werkboeken om tijdens de opleidingen te gebruiken
- Audioboeken van de modules
- Het boek van Chris: 'Verkoop of Verdwijn'
- Getuigschrift

Locatie: Antwerpen

Plaatsen: Beperkt aantal deelnemers toegelaten! Verzeker nu je plaats en:

TIP: Deze en andere modules over verkopen kunnen vanaf 5 deelnemers ook In-Compay worden gegeven.
Vraag meer info via het contactformulier.


 

ROIboosting en ProSales bvba
Italiëlei 114
B-2000 Antwerpen

info@roiboostingacademy.com
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x